BEGO Cad/Cam megoldások Exocad felhasználók részére

A BEGO CAD/CAM megoldásai mostantól az exocad felhasználók számára is elérhető!

Mostantól az exocad felhasználók is élvezhetik a BEGO Medical szolgáltatásai és anyagai széles választékának előnyeit. Részletesebb információt az aktuális BEGO CAD/CAM termékkatalógusban található .

2014 szeptember 8- tól a BEGO Medical elérhetővé teszi a az egyedileg gyártott fogászati megoldások rendelését exocad szoftverrel is.

A BEGO szorosan együttműködik a szoftvergyártóval annak érdekében, hogy az exocad felhasználók megtervezhessék a fogpótlást a laboratóriumban, majd az adatokat továbbíthassák a BEGO high-tech frézközpontjába, Brémába. Így számukra is elérhetőek már a BEGO Medical kiterjedt gyártási lehetőségei, anyagainak széles választéka.

Ezt megelőzően a BEGO CAD/CAM világa csak a 3shape felhasználók számára volt teljesen nyitott. Mostantól azonban az exocad szoftverrel rendelkező laboratóriumok is élvezhetik a CAD/CAM pótlások kibővített választékának előnyeit, a folytonos magas minőséget. A csúcsminőséget előállító BEGO gyártóközpont lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy azt az anyagot és technológiát válasszák, mely leginkább megfelel a követelményeknek.

Ez a bővítés az exocad felhasználók számára hozzáférést biztosít a BEGO- nál készült hidak és koronák, egyrészes felépítmények, implantátumokra készült restaurációk, stégek széles választékához, ezen kívül a BEGO-nál kapható interface- ekhez. Az STL file-ok küldésének feltétele, hogy az ügyfél rendelkezzen 1.0.4903 2013 júniusi, vagy magasabb verzióval. Ezen felül szükséges egy a BEGO anyagokat tartalmazó file telepítése. Ehhez segítségül kérjük forduljon a BEGO felhasználói szupportjához.