Kályhák

A VITA a kiváló anyagai mellett a legkorszerűbb kerámiaégető-kályhákat is fejleszti.

Minden új eszköz alapja a fejlődés és a technológia alapelve: a folyamatok egyszerűsítése és az eredmények jelentős javítása.

  • VITA VACUMAT 6000 M prémium égetési egység bármilyen kerámia fogászati égetésére
  • VITA VACUMAT 6000 MP kombinációs egység, amely mind kályhaként, mind préskályhaként használható
  • A legnagyobb sebességű szinterelő kályha, VITA ZYRCOMAT 6000 MS, az összes fogászati kerámiához tervezve
  • Szabadon választható vezérlőegységek (VITA vPad comfort, VITA vPad excellence), amelyek megfelelnek az egyedi követelményeknek, és lehetővé teszik akár négy kemence vezérlését
  • VITA MultiPump kellékek
  • Különböző kiegészítők

CAD/CAM anyagok

VITA – Úttörő a fogászati CAD/CAM anyagok területén, praxisok és laboratóriumok számára

A VITA 1985 óta kínál megoldásokat az indikációk széles skálájára. Emellett, ideiglenes pótlások készítésére is gyártanak anyagot.
A VITA termékcsalád magában foglalja a magas minőségű termékeket fogapótláshoz, teljesen anatómikusi híd feépítéséhez és implant munkákhoz.


Fogszínmeghatározás

Tökéletes fogszínmeghatározás, maximális megbízhatóság

Az új VITA Easyshade V számára a nagy precizitású VITA vEye technológia biztosítja, hogy a fogszínmeghatározás és az eszközkommunikáció még fejlettebb legyen. Intuitív menüje és színes OLED touch kijelzője még felhasználóbarátabbá teszi a készüléket. Az innovatív szoftver koncepció a VITA vBrain neurális hálózattal együtt garantálja a tökéletes fogszínmeghatározást a nemzetközileg elfogadott fogszínrendszereknek megfelelően.


Leplezéstechnika

Több mint 50 éve piacvezetők – A VITA leplezőanyagai

A VITA több mint 50 éve piacvezető a csúcsminőségű leplezőanyagok gyártásában.
Egy komplett rendszer az összes leplezési technikához, a fogtechnikusok számára. A fém-kerámiától, a kerámiákon át egészen a kompozit leplező anyagokig – egy átfogó termékpaletta, amely megfelel minden követelménynek.


Műfogak

VITA Protetikai megoldások – Természetes, megbízható, sok változatban elérhető

A VITA-nál a protetikai megoldások a tervezése és gyártása során a természetes megjelenésre, a tartósságra és az összes eset számára ideális változat megteremtésére törekednek. 1924 óta a VITA kombinálja a német mérnöki tudást a fogtechnika gyakorlati ismereteivel – az eredmény? 100% német fogtechnikai minőség a megbízható protézisek érdekében. A VITA szakemberei első osztályú műfogsorokat készítenek, a minőségi előírásoknak megfelelően, mind az innovatív folyamatok, mind az egyéni gyártási technikák révén.