Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Fogászati CAD tervező kurzus

március 27 @ 8:00 de. - június 19 @ 5:00 du.

690.000Ft + Áfa

DT-Design
Digitális Fogtechnikai Tervező Akadémia

A Dental-Trade-nél immár több, mint 8 éve foglalkozunk nyitott CAD/CAM rendszerek forgalmazásával, és ami témánkat érintően még lényegesebb, terméktámogatásával, hibaelhárítással, ügyfeleink problémáinak kezelésével.
Úgy gondoljuk, hogy az évek során felgyülemlett szakmai tapasztalat, a CAD/CAM technológia területén fejlesztő partnereinknél eltöltött számos képzés és kurzus mára megfelelő tudásanyaggal vértezett fel bennünket egy saját, hosszú távú digitális fogászati tervező képzés megszervezéséhez és elindításához. A DT-Design Academy tavasszal meg is nyitotta kapuit a fogtechnikai CAD/CAM tervezés elsajátítására vágyó kollégák előtt.

Az általunk indított DT-Design tervező képzés teljesen kezdő szintről indítja a tematikát, azon fogtechnikusokat, jelentkezőket is várjuk, akik még soha nem dolgoztak digitális technológiával.

  • A kurzus során bemutatásra kerülnek olyan fontos elemei a fogászati CAD/CAM technológiának, mint az intraorális szkenner, az 5 tengelyes asztali marógép, a 3D nyomtató, vagy az implantátum tervező szoftver.
  • A tematika kialakítása során lépésről lépésre lehet elsajátítani a tervezésben rejlő lehetőségeket kezdve az egyszerű korona-híd technikával, folytatva később az implantációs protetika, és a kivehető pótlások tervezésével.
  • A tematikát rugalmasan alakítottuk ki, így megfelelően tudjuk igazítani a tanulók felkészültségéhez. Ebből adódóan a tananyag naprakész, a legújabb frissítéseket és fejlesztéseket követve.

Oktatók:

  • Rimóczy Gábor BEGO szakreferens 
  • Modor Gergely 3Shape szakreferens
  • Borbély Judit Ph.D
  • Róth Lajos ftm.
  • és további kiváló fogtechnikus mesterek, digitális szakértők

Időtartam: A tanfolyam heti egy kurzusnapból áll 12 héten keresztül.

Tanfolyam díja: A képzés ára 690.000.- Ft + Áfa, mely tartalmazza a képzés napjain kívüli gyakorlási lehetőséget, a gyakorló modelleket, illetve a kész gyakorló munkákat, nyomtatott modelleket.

További információkért keresse vezető oktatónkat a +36 70 360 0780-as telefonszámon, vagy keresse fel iskolánk honlapját:  http://dt-design.hu/iskolankrol/

Részletek

Kezdés:
március 27 @ 8:00 de.
Vége:
június 19 @ 5:00 du.
Összeg:
690.000Ft + Áfa
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
http://dt-design.hu/

Helyszín

Budapest
Magyarország

Szervező

Dental-Trade Kft
Telefon:
+36 1 333 6700
E-mail:
info@dentaltrade.hu