Roland marógépek


A profik választása

A digitális fogászati technológia hatalmas előnyt jelent laboratóriumoknak, fogorvosoknak, technikusoknak és betegeknek egyaránt. A DGSHAPE by Roland ezeket a digitális megoldásokat kínálja és teszi hihetetlenül könnyűvé a kiváló minőségű, bámulatosan pontos, költséghatékony fogászati restaurációk előállítását. Függetlenül attól, hogy még csak most kezd bele laborja digitalizálásába, vagy bővítené azt a DGSHAPE by Roland minden eshetőségre megoldást kínál.Mi is az a CAD/CAM?

A CAD / CAM szó tulajdonképpen a szoftverre utal amelyet használunk mind tervezéshez, mind maráshoz. A CAD (Computer Aided Design) magában foglalja a digitális szkennelést és a tervezést, míg a CAM (Computer Aided Manufacturing) tulajdonképpen a gyártási részt jelenti, azt a folyamatot, amikor a megtervezett munkát elküldjük a gyártónak vagy saját magunk gyártjuk le. Ez lehet marás, 3D-nyomtatás is. A DGSHAPE eszközöket és szoftvereket kifejezetten úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek ebbe a digitális munkafolyamatba.Maró- és frézgépek

DWX-52D marógép

DWX-52D

Gondolkodj megoldásokban – gondolkodj okosan.
Az új DWX-52D-vel az átdolgozott tömbbefogónak köszönhetően gyorsabbá vált a gyártás.

DWX-52DCi marógép

DWX-52DCI

A termelés új szintre emelése – nagyobb szerszámkapacitással és automata tömbcserélő rendszerrel. Magában foglalja a teljesítmény monitoringra alkalmas DWINDEX szoftvert, így figyelemmel kísérheti termelését.

DWX-42W marógép

DWX-42W

Egy könnyen kezelhető, nagy teljesítményű, vizes fogászati marógép, amely megfelel a nagy termelékenységű laborok és klinikák igényeinek.